Zelný salát Coleslaw

Zelný salát Coleslaw

Zelný salát Coleslaw je tradiční mezinárodní recept na salát z bílého zelí. Dostanete ho v každé restauraci a hodí se i jako příloha k masům při grilování.

  • 1 ks malá hlávka bílého zelí
  • 1 ks velká cibule
  • 1 ks velká mrkev
  • 200 ml majonézy
  • cukr
  • ocet
  • pepř
  • sůl

Postup na Zelný salát Coleslaw

  1. Zelí omyjeme, vyřízneme košťál a zbytek hlávky nakrouháme na tenké nudličky.
  2. Mrkev očistíme, omyjeme a nastrouháme jí na hrubém struhadle.
  3. Cibuli nakrájíme nadrobno.
  4. V míse dobře promícháme nakrouhané zelí, mrkev a cibuli s majonézou, octem, cukrem, pepřem a solí.
  5. Salát necháme odležet v lednici.
  6. Dobrou chuť!

Pravý salát Coleslaw recept Vařte s Majklem

Salát Coleslaw podle Zdeňka Pohlreicha

Sdílejte na: