Zelný salát Coleslaw je tradiční mezinárodní recept na salát z bílého zelí. Dostanete ho v každé restauraci a hodí se i jako příloha k masům při grilování.
Obsah
ToggleSuroviny
- 1 ks malá hlávka bílého zelí
- 1 ks velká cibule
- 1 ks velká mrkev
- 200 ml majonézy
- cukr
- ocet
- pepř
- sůl
Postup na Zelný salát Coleslaw
- Zelí omyjeme, vyřízneme košťál a zbytek hlávky nakrouháme na tenké nudličky.
- Mrkev očistíme, omyjeme a nastrouháme jí na hrubém struhadle.
- Cibuli nakrájíme nadrobno.
- V míse dobře promícháme nakrouhané zelí, mrkev a cibuli s majonézou, octem, cukrem, pepřem a solí.
- Salát necháme odležet v lednici.
- Dobrou chuť!