Rybí salát je jednoduchý, domácí, rychlý recept na zdravou a chutnou večeři. Zbyla mi od oběda dušená treska a vařené brambory. Pokud máte kapra, sledě nebo zavináče, můžete použít kapra, sledě nebo zavináče. Není nic jednoduššího. Výtečný rybí salát je jedna dvě hotov.
Obsah
ToggleSuroviny
- 200 g vařených brambor
- 150 g rybího masa (dušené nebo konzerva)
- 150 g Bonduelle Créatif duo (konzerva hrášek a mrkev)
- 50 g cibule
- 100 g nakládané okurky
- 100 g tatarky
- 1 lžička hořčice
- sůl
- mletý pepř
Postup
- Připravíme si dostatečně velkou misku.
- Do misky nakrájíme vařené brambory na tenké plátky.
- Nakrájíme postupně rybu, cibuli, kyselé okurky na kostičky.
- Otevřeme konzervu s hráškem a mrkví a přidáme je do misky.
- Přidáme hořčici, tatarku nebo majonézu, sůl a pepř.
- Suroviny opatrně zamícháme.
- Ochutnáme a pokud je salát málo kyselý přidáme lák z okurek.
- Dáme do chladna na hodinu odležet.
- A chutná, rychlá večeře je hotová.
- Dobrou chuť!