Rybí salát

Rybí salát

Rybí salát je jednoduchý, domácí, rychlý recept na zdravou a chutnou večeři. Zbyla mi od oběda dušená treska a vařené brambory. Pokud máte kapra, sledě nebo zavináče, můžete použít kapra, sledě nebo zavináče. Není nic jednoduššího. Výtečný rybí salát je jedna dvě hotov.

  • 200 g vařených brambor
  • 150 g rybího masa (dušené nebo konzerva)
  • 150 g Bonduelle Créatif duo (konzerva hrášek a mrkev)
  • 50 g cibule
  • 100 g nakládané okurky
  • 100 g tatarky
  • 1 lžička hořčice
  • sůl
  • mletý pepř

Postup

  1. Připravíme si dostatečně velkou misku.
  2. Do misky nakrájíme vařené brambory na tenké plátky.
  3. Nakrájíme postupně rybu, cibuli, kyselé okurky na kostičky.
  4. Otevřeme konzervu s hráškem a mrkví a přidáme je do misky.
  5. Přidáme hořčici, tatarku nebo majonézu, sůl a pepř.
  6. Suroviny opatrně zamícháme.
  7. Ochutnáme a pokud je salát málo kyselý přidáme lák z okurek.
  8. Dáme do chladna na hodinu odležet.
  9. A chutná, rychlá večeře je hotová.
  10. Dobrou chuť!
Sdílejte na: