Tarhoňový salát s vejci a tuňákem

Tarhoňový salát s vejci a tuňákem

Suroviny:

  • 200 g tarhoňa
  • 2 vejce
  • malá konzerva tuňáku
  • 1 ks cibule
  • 2 ks sterilované okurky
  • 50 g červená paprika nebo sterilovaná řezaná paprika
  • malá konzerva sterilovaného hrášku
  • 1 lžička hořčice
  • 2 polévkové lžíce majonézy
  • pepř
  • sůl

Postup na Tarhoňový salát s vejci a tuňákem:

Tarhoňový salát s vejci a tuňákem je výborný jednoduchý recept na rychlou zdravou lehce stravitelnou večeři. Tarhoňu uvaříme a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.

Uvařenou vychladlou tarhoňu dáme do misky. Přidáme vejce uvařené natvrdo, tuňák, cibuli, papriky a okurky nasekané nadrobno. Přidáme sterilovaný hrášek, hořčici a majonézu. Osolíme a opepříme a vše zamícháme lžící.

Dobrou chuť!

Odkazy:

 
Salát z tarhoni
 

Sdílejte na: