Chilli con carne je mexický národní recept na exotický oběd nebo večeři. Je opravdu výtečné!
Obsah
ToggleSuroviny
- 500 g mletého hovězího masa
- konzerva sterilovaných červených fazolí
- konzerva sterilované kukuřice
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- vývar
- 4 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžíce oleje
- směs koření na Mexické Chilli
- sůl
- pepř
Postup
- Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova.
- Přidáme mleté maso, opražíme ho do hněda, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a podusíme.
- Přidáme rajský protlak, fazole, kukuřici, koření a utřený česnek.
- Vaříme na mírném ohni cca 20 minut.
- Podáváme s vařenou rýží, stylově s mexickou tortillou nebo chlebem.